Vezi mai jos ultimele anunţuri publicate

Durată minimă de publicare: 6 luni

Subsemnatul Bors László, declar pierderea carnetului de student emis de UMF “Iuliu Hatieganu” Cluj- Napoca. Îl declar nul.

Subsemnatul Riglea Mihail, student la Facultatea de Arte si Design, din cardul Universitatii de Vest, Timisoara, anul I, declar pierduta legitimatia de student pentru reducere/gratuitate la transport. O declar nula.

Pierdut Carnet si Legitimatie de student eliberate de UNIVNT-Universitatea Nicolae Titulescu, Bucuresti pe numele Constantin Ileana- Andreea. Le declar nule.

Pierdut Carnet si Legitimatie de student eliberate de Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti pe numele Grigore Marius- Gabriel. Le declar nule.

Subsemnata Dordevic Sanja, declar pierdut legitimatia de transport emisa de catre Facultatea de Medicina si Farmacie din Craiova. Le declar nule.

Subsemnata Rotariu Andreea Cristina, studenta la Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice, anul I, declar pierduta legitimatia de student pentru reducere/gratuitate la transport. O declar nula.

Pierdut carnet de student emis de Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept pe numele Ion Alecsandru-David si il declar nul.

Subsemnata Iolu Alexia-Emanuela, declar pierduta legitimatia de transport emisa de ASE, departamentul de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica. O declar nula.

Pierdut legitimatie de student ASE Facultatea de Marketing. Nume: Merisan Alin Gabriel.

Am pierdut legitimatia si carnetul de note pe numele Magureanu Oana.

PIERDUT LEGITIMATIE DE STUDENT pe numele Paun Florin Gabriel student la USAMV Bucuresti Facultatea de Agricultura . O delcar nula.

Subsemnatul Tataru Rares – Andrei, student in anul I la Universitate Tehnica de Constructii Bucuresti din cadrul Facultatii de Hidrotehnica , specializarea Constructii pentru Sisteme de Alimentari cu Apa si Canalizari, declar ca mi-am pierdut legitimatia de student si o declar nula.

Publică anunţul tău în maxim 3 ore de la confirmarea plății!

Durata garantată a publicării este de minim 6 luni.

  1. Completează și trimite formularul de mai jos (vei primi proforma automat) sau furnizează-ne detaliile prin email.
  2. Emitem factură Proformă dacă ai transmis datele prin email și nu ai folosit formularul de comandă de mai jos.
  3. După efectuarea plății, publicăm anunțul în ziua confirmării plăţii sau îl programăm să apară automat la o altă data viitoare solicitată.
  4. Vei primi pe email factura fiscală și dovada publicării anunțului.

Completează informaţiile de mai jos

Cost publicare:
Descriere
Preț
Cant.
Subtotal
Publicare anunţ pierdere acte 

* durată de publicare: 6 luniQty 1

47 lei
Subtotal: 47 lei

1   

47 lei

Subtotal

lei

TVA

lei

Taxă

lei

Voucher

lei

Total

lei

Total de plată:
Alege modalitatea de plată


Prin transmiterea informaţiilor şi efectuarea plăţii, vei fi de acord cu Politica de Confidenţialitate precum şi a Termenilor şi Condiţiilor reglementate în cadrul prezentului portal